ლევან კობიაშვილი
საქართველოს კულინარიის ასოციაციის პრეზიდენტი
თაფლის დისტილატი ჩემთვის აღმოჩენაა, პირველად რომ დავაგემოვნე ეს იყო ვაუ... მაგარია, საოცრება!
უცებ მომაწვა რაღაცეების კეთების და შეხამების მუზა ამა თუ იმ დესერტზე. ფეერვერკები ჰქონდათ ჩემს გემოვნურ რეცეპტორებს.
უნიკალურია თავისი თვისებებით, გემო, ალკოჰოლის სირბილე, არომატები, თუნდაც სამკურნალო და ა.შ. მოკლედ რომ ვთქვა წამალია.
მიხარია, ამაყი ვარ ასეთი ხარისხიანი, მაგარი, საოცარი და თანაც ქართული პროდუქცია რომ ჩნდება ქვეყანაში. უღრმესი მადლობა
„მიდამოს“, მის დამფუძნებლებს და შემქმნელებს.